Niin paljon on mahtunut näihin kahteen vuoteen, paljon on ehtinyt tapahtua ja vielä paljon on edessä! Hieman haikein mielin on ainakin äiti tänään ollut tänään (ja ehkä vähän isikin, vaikka ei sitä myönnäkkään). Siitä pienestä avuttomasta kääröstä, joka kotiin tuotiin sinä syksyisen elokuisena iltana, on nyt kasvanut iso poika! Niin oma toiminen ja reipas! Se on upeaa seurata toisen kehitystä! Vaikka välillä rinnassa tuntuukin se pieni kirpaiseva pistos, jonka varmasti jokainen äiti kokee jossain vaikeessa! "Voisivatpa lapset olla aina pieniä ja avuttomia vauvoja"

Vähän synkkän oloinen on ollut tämä päivä, aurinko on muutaman kerran juhlankunniaksi pilkottanut vähän pilven takaa. Mutta muuten ilmassa on ollut ihanaa syksyn tuntua! :)

Aamu aloitettiin lahjojen avaamisella ja sekös pikkumiestä innosti kovin! Isukki oli ostanu kauko-ohjattavan auton, joka on tarkoitettu +2 vuotiaille, ohjaimessa on vaan 4-näppäintä, joten se soveltuu pienellekkin käyttäjälle! :) Itse olin sitten hankkinut Topille postimies Pate-paketin johon kuului: Postimies Pate auto (jossa tietysti mukana itse Pate ja Jessi-kissa), 2kpl Postimies Pate t-paitoja, yksi Postimies Pate pyjama, Postimies Pate alushousuja 5kpl ja 4kpl Postimies Pate dvd:eitä

Kenellekkään ei varmaan jäänyt epäselväksi, että meillä tykätään Postimies Patesta!? :D

Sekä tämän vuoden lapsimessuilta olin ostanut Myyrä-pehmolelun, sen olin sitten säästänyt synttärilahjaksi!

 

Topi oli oikein innoissaan kaikista lahjoista!! :)

 

 

 

Muuten vietettiin leppoisaa keskiviikko päivää kotosalla, ei menty mihinkään. Oltiin vaan ja tehtiin kaikkia Topille mieleisiä juttuja! :) Kakkua maisteltiin sitten iltapäiväkahveilla ja Topi pääsi harjoittelemaan kynttilänpuhallusta! Hienosti onnistui! :) Toivottavasti onnistuu yhtä hyvin sitten viikonloppuna! :)

 

Illalla tehtiin kotitekoisia hampurilaisia, nams! että oli hyviä!

Huomenna ja perjantaina alkaa sitten varsinaisten syntymäpäiväjuhlien järjestelyt. Lauantaina ja sunnuntaina on sitten tupa täynnä onnittelijoita! :)

 

Lopuksi laitan tähän vielä kuvat.

 

Tästä lähdettiin:

 

25.08.2008 syntyi poika klo. 15.15

 

Vuosi sitten:

 

25.08.2009 klo. 15.15

Tähän on tultu:

 

25.08.2010 klo. 15.15