Meillä tosiaan 2v synttärit lähestyvät Topin osalta! Nyyh :') äidin pienipoika on jo niin isopoika! Synttäreitä olen suunnitellut jo keväästä asti! Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;)

Juhlat ovat kaksi päiväiset tai jos tarkkoja ollaan Topia juhlimme 3 eri päivänä. Virallisena päivänä 25.08, silloin vain oman perheen kesken, ei vieraita! Viralliset juhlat ovat sitten 28,-29.8, vieraita on tulossa yhteensä n. 30kpl. Sen vuoksi päätimme sitten pitää kaksi päiväiset, kun kuitenkin meidän kodin tilat ovat rajalliset! :)

Jotain hankintojakin on tehty juhlia varten!

Cars-kortti, "Happy Birthday"-servetit, sydänilmapalloja, "Onnea 2-vuotiaalle"-ilmapalloja sekä ilmapalloja joissa on numero "2"

Numeropallo ja Cars-foliopallo haetaan Paperikuu-liikkeestä ennen juhlia! :)

Plus, että olemme myös tilanneet Cars-aiheisen bannerin! :)

Täytekakut tilaan muualta, koska olisi ollut turhan kova homma alkaa väkertämään niitä itse, selailin sattumalta kakkublogeja ja siellä törmäsin tälläiseen kakun leipojaan http://pricilla.vuodatus.net

Nyt tilauksessa onkin sitten 2kpl täytekakkuja! :)

Niistä en paljasta vielä mitään sen kummempaa, mutta kun juhlat on juhlittu. Tulette kuvia kyllä saamaan!! :)

Muut tarjoilut pitäisi vielä miettiä. Jotain hahmottelua on paperille jo tehty, mutta vielä ei ole mitään lukkoon lyöty. Jos sitä viikonlopunaikana ehtisi suunnittelemaan tarjoilut! :) Mitä te olette tarjoilleet lastenjuhlissa? Aijotte tarjota?

 

Lopuksi laitan tähän vielä kuvan viime vuoden 1 vuotissynttäreiltä! :')

 

Olipa vaikea valita yksi kuva, kaikkien ihanien kuvien joukosta mitä juhlista oli otettu!