Tänään oli aika rankka päivä, onneksi pääsin vähän tuulettamaan aivojani kampaajalla! Tuli ihana tukka! Paljon vaaleita raitoja ja voimakas A-linjainen leikkaus. Pienempi mies on käynyt fysioterapiassa, mies kävi tänään kovistelemassa sille tätsylle, että olemme päättäneet lopettaa sen, mutta eihän häntäkään kuunneltu, annettiin vaan kylmästi uusi aika. Nykypäivänä näköjään neuvolatädit ja fysioterapeutit päättää siitä mikä lapselle on parasta, ei lapsen vanhemmat, eihei! Heillä ei ole sananvaltaa tälläisissä asioissa, näin täällä päin! Mutta tästä asiasta olen jauhanut kyllästymiseen asti, joten sivuutetaan se nyt samantien! Huomenna perun sen ajan ja ilmoitan, että se LOPPU! Hyvästi!

2 yötä vielä, niin Topi täyttää 2 vuotta!

Paljon haikeutta ja kyyneleitä luvassa keskiviikkona! Huomenna, tiistaina mennään ostamaan pojille juhlavaatteet viikonlopun kemuihin ja otetaan Topista 2 vuotiskuvia, se tulee olemaan VAIKEAA, koska Topi ei enää tykkää olla kuvattava. Lapsi ressu, äiti on tainut napsia liian monta kuvaa toisesta! :D Mutta yritetään saada edes muutama onnistunut kuva!

Keskiviikkona sitten juhlitaan Topia! :) Lahjat on jo paketoitu, hienoon CARS lahjapaperiin ja tuolla ne odottaa päivänsankaria vaatehuoneessa hyvässä piilossa ;)

Torstaina/Perjantaina on luvassa, siivousta, kaupassa käyntiä, siivousta, leipomista, siivousta, koristeiden noutoa, siivousta, leipomista, täytekakkujen nouto ja vielä vähän siivousta (ettei jää kenellekkään epäselväksi, että meillä siivotaan)

Lauantaina ja Sunnuntaina on sitten kemut! :)

Siinähän se viikko menee nopsaan! Kun joka päivälle on jotain puuhaa! :)

Lopuksi voisin laittaa tähän muutaman kuvan Topista melkein 2 vuotta sitten *kyyneleet kirpoavat väkisin silmiin*