Arki rullaa omalla ihanalla painollaan. Esikoisen synttärit lähenevät kovaa vauhtia! Äidin minimies on kohta taas vuoden vanhempi kun täyttää kaksi vuotta. Sekös pistää vähän mielen haikeaksi, ihanaahan se on kun lapset kasvaa, mutta joskus sitä toivoisi että ne olisivat vielä ihan pieni avuttomia kääröjä, jotka tarvitsevat äitiä joka ikinen hetki!

Keskiviikkona tosiaan on suuri juhlapäivä! :) Lauantaina ja sunnuntaina sitten viralliset juhlat, vieraita tulossa n. 30. Tarkkaa lukua en edes muista. Yksi ainoastaan on ilmoittanut, että ei pääse tulemaan. Toivottavasti enää ei peruutuksia tulee, saadaan kunnon juhlat aikaiseksi! :)

Lapset meillä ovatkin olleet jo hyvän aikaa höyhensaarilla! Jussi (avomieheni) jäi perjantaina viikon kesälomalle. 3 viikkoa piti kesälomaa, juhannuksesta eteenpäin, mutta jätti tämän yhden viikon käyttämättä ja päätti pitää sen (minun pyynnöstä) tässä Topin synttäriviikolla, ihan että kaikki synttärivalmistelut eivät kaadu minun niskaan. Miten ehtisinkään muuten, leipoa, siivota, hakea koristustarvikkeet ja täytekakut, käydä kaupassa ja hoitaa vielä 2 lasta siinä sivussa, ilman apua! :D Aika mahdotonta, joten onneksi hän on nyt kotona auttamassa! :) ja saamme keskiviikkona juhlia Topia perheen kesken <3

Viikonloppu on sujunut meidän osalta leppoisasti kotosalla, tähän loppuun voisinkin laittaa muutaman kuvan, eiliseltä iltapäivä kävelyltä! :)

Ps. Tämä äiti pääsee huomenna kampaajalle!!!!!!