Sai ainakin minut vuodattamaan aikamoisen määrän kyyneliä eilen illalla. Monta koskettavaa tarinaa, tarinoita joissa kaikissa ei ole onnellinen loppu, niinkuin Pikku-Olavin tarina, kosketti erittäin syvästi, itkua oli mahdoton pidättää siinä vaiheessa kun äiti kertoi, kuin hän siirti pienen pojan isän syliin ja siihen hän nukahti, ikiuneen. (kyyneleet valuvat tälläkin hetkelle poskia pitkin..)

Se sai minut jotenkin heräämään, ja tänään sitten päätin surffailessani lastenvaatesivuilla, että hetkinen! Sanoista tekoihin, ja liityin kummit.fi sivuilla kuukausilahjoittajaksi! Haastankin nyt KAIKKI lukijani samaan! Se ei vaadi paljon..

1. Menet sivuille www.kummit.fi tai teen asian vielä helpommaksi ja laitan tähän valmiin linkin sivuille http://www.kummit.fi/index.php?id=78 kopioit tuon niin pääset suoraan kyseisen hakemuksen luokse.

2. Valitsen sinulle sopivan lahjoitussumman 5-50€. 5€ ei todellakaan ole paha summa kerran kuukaudessa, jokainen varmasti kun lähtee miettimään omia ostoksiaan, sieltä löytyy varmasti jotain sellaista, minkä voi jättää ostamatta, että voi laittaa 5€/kerran kuukaudessa, erittäin hyvään tarkoitukseen! :)

3. Seuraavaksi valitsen Lastenklinikan jolle haluat kohdistaa lahjoituksesi, valittavana on Helsinki, Oulu, Kuopio, Tampere, Turku

4. Sitten voit valita lahjoituskohteen neljästä eri vaihtoehdosta, itse valitsin: Potilainen viihtyvyyden

5. Lopuksi täytät vielä oman yhteystietosi ja maksat kyseisen summan verkopankin kautta ja painat LÄHETÄ nappia ja valmista on! :)

Koko hommaan menee aikaa max. 5min!

KAIKKI MUKAAN! :)