Päätin nyt vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja ruveta tosissani kuntoilemaan ja saamaan itseni sellaiseen kuntoon, että olen tyytyväinen. Raskauskiloja minulla ei ole karistettavana, ne lähtivät imetyksen ansiosta hyvin pois! Mutta edelleen tuo nahkapussi tuossa roikkuu minua kiusaamassa, omasta laiskuudestani!

Keväällä jaksoin zumbata hyvinkin ja sain sitä pienemmäksi, mutta kesällä tuli sitten repsahdus, ei muka ehtinyt ja jaksanut. Olihan meillä vauhdikas kesä ja KUUMA oli välillä niin, että istuessakin tuntui että iho hikoaa sohvaan kiinni :D Eihän siinä tullu mieleenkään mikään zumba tai että lähtis jonnekkin hikilenkille.

Muutaman kilon sitten sain myös, joista haluan kyllä eroon. 3kg tarkalleen. Ne ovat varmasti suurimmaksi osaksi nestettä, siihen auttaa nestenpoisto kuuri, jonka käyn ostamassa heti torstaina kun on tilipäivä!

Kampaaja itseasiassa vinkkasi tästä, ja päätin kokeilla. Hänellä oli lähtenyt viikossa 4kg ja sanoi, että olo on nyt paljon virkeämpi! Ei ole enää turvonnut eikä sellainen pöhöttynyt olo. Joten ajattelin itsekkin kokeilla!

Tätä kampaaja suositteli ja tätä kokeillaan! :)

Tarkoituksena on nyt jättää KAIKKI makeat ja suolaiset herkut pois eli:

* Karkit, suklaa

* Piparit, pullat, kakut

* Limut, jäätelöt

* Hampurilaiset, yms. roskaruoka jne.

30 päivän ajan ja siitä eteenpäinkin vähentää, mutta nyt kolmenkymmenen päivän ajan, alkaen tänään. NOLLALINJA, ei mitään poikkeuksia! (eli herkkulakko loppuu 13.10)

Tavoitteena on myös joka päivä, käydä lenkillä (alkaen tänään) tai zumbata!

MIKÄ PARASTA - Sain miehen myös mukaan tähän "leikkiin"  Helpompi olla herkkulakossa, kun molemmat sitä noudattavat! :)

Kirjottelen meidän kuntokuurista välillä myös täällä blogissa, miten meillä menee!

TÄSTÄ SE LÄHTEE! Kohta Topille Postimies Pate pyörimään ja äidille zumbat! :)