Operaatio lastenhuone

Kameran hankinta

Ikean reissu

ja kaikki heräteostokset...

täytyy nyt unohtaa hetkeksi. Katsellaan sitten vähän myöhemmin, nyt hankinta listalla nro. 1 on Auto, muutamia hyviä vaihtoehtoja on jo tiedossa! Saadaan viikonlopuksi miehen vanhempien kakkosauto käyttöön! Ihanaa päästään, edes vähän jossain käymään, ei tarvitse ihan kotosalla olla pelkästään ja kotinurkissa pyöriä (ei siinä olen kyllä koti-ihminen, mutta on se kiva vähän päästä ihmistenilmoille, ymmärrätte varmasti mitä tarkoitan? )

8.10-9.10, on luvassa sitten vanhempien oma reissu, lapset menevät mummolaan yökylään. Lähdetään silloin Helsinkiin ja luvassa on..


Itse en niin urheilusta välitä, olen saanut mieheltä yliannostuksen kaikkea urheilua :D Mutta varmasti ei tule tunnelmaa puuttumaan.. on tietysti mamillekkin luvassa jotain mieluista ;)

Nimittäin shoppailua, tietysti ;)

Tänä vuonna ei tule itselle kuin ruhtinaalliset 12€ veronpalautuksia, joten nyt olen tässä säästellyt ja pistänyt rahaa sivuun ja Helsingin reissulla olisi tarkoitus täräyttää joululahjaostokset! :)

Miehen kanssa on tänä vuonna sovittu, että pienemmälle pojalle vaan vaatelahjoja ja isommalle sitten itse ostetaan vaan yhdet tai korkeintaan kaksi pakettia, pojat saa kuitenkin sukulaisilta taas kasan lahjoja, ei sitten ihan hukuta siihen lahjavuoreen :D

Mukava reissu siis tulossa! ja tietysti tulee varmasti pyörähdetty tuon pelin jälkeen vähän Helsingin yöelämässä. Yöksi sitten Sokos hotelliin, pehmeisiin lakanoihin <3