Olen suunnattoman ihastunut näihin The Brandin vaatteisiin (toki kaikki eivät miellytä minunkaan silmää)..

Eilen sattuimoisin eksyin taas kerran babyshop.se sivuille (harvoin millään ulkomaisilla nettisivuilla vierailen ja kiusaa itseäni, kun ei minulla ole mahdollisuutta ostaa niitä, koska lähes tulkoon kaikilla sivuilla vaaditaan luottokorttia, meidän perheessä semmoista kapistusta ei ole, mutta babyshop.se sivu on siitä kiva, että siellä on myös mahdollista maksaa Nordean-verkkopankin kautta ja onneksi mieheltä löytyy! plussaa myös siitä että verkkosivuilla on mahdollista valita kieleksi SUOMI, täytyy tunnustaa että minulla ei ole mikään maailman paras kielipää, ruotsi ei taivu edes kolmen promillen humalassa, englanti nyt hieman paremmin! :D mutta suomi on silti se tutuin ja turvallisin vaihtoehto..) ja huomasin, että The BRAND vaatteissa oli ale lappuja läiskitty!! Nyt en voinut pidätellä itseäni, koska..

Tämä ihanuus oli alessa!!!! Ostin tämän sitten Topille ensi kevättä silmällä pitäen :) Nyt jäädään kielipitkällä odottamaan tämän saapumista! Toivottavasti koko on hyvä!

Mieskin tykkäsi tästä ja katselimme myös Nova Star vaatteita ja suunniteltiin että ensi kuussa tilataan Topille niitä!! :) Mies lupasi sponssata ;)