Perjantaina ja lauantaina Lahdessa oli Polarn O. Pyret Outlet. Eli jos joku nyt ei vielä tiedä mitä tämä tarkoittaa, niin vanhaa varastoa myytiin vähintään -50% alennuksella tai joissain oli isompikin alelappu. Perjantaina olimme jonottomassa poikien + mummin kanssa jo puoli kymmenen aikoihin (aukesi kymmeneltä), olin ensimmäinen jonossa ja hyviä löytöjä teinkin, kävin uudestaan myös lauantaina, mutta täytyy todeta että onneksi olin perjantaina jonottomassa, koska lauantaina siellä ei ollut kuin perjantain jämiä, tein toki silloinkin yhden kiva löydön! vaikka pettymykseni täytyy TAAS kerran todeta, että valikoimassa oli enemmän kivoja juttuja tytöille, pojille vähemmän, niinkuin aina..

Tässä meidän löydöt:

Kolme pipoa, keskimmäinen on nyt sopiva ja on käytössä. Kaksi muuta menivät vielä säilöön, otin isomman koon kevättä ajatellen :) Nämä on Topille.

Nämä sitten Tomille, junayöpuku meillä on koossa 74cm, mutta jäänyt pieneksi. Tämä puku on 92cm, menee vielä säilöön (meillä käytössä nyt 80cm vaatteet) Paita on sitten 86cm, menee vielä hetkeksi aikaa säilöön :)

Tämä on Topille myöskin, tästä tykkään erityisen paljon! Kerran jo pidetty kauppareissulla päällä, todella suloinen :) 98cm, on nyt Topille sopiva.

Perjantaina ja lauantaina tuli shoppailtu myös muutakin, pääasiassa pukinkonttiin pojille! Mutta löysi äitikin jotain, näistä löydöistä myöhemmin (tietysti kaikki hyvään ale hintaan! Kiitos Trion miinusviirus-päivien!)

Anttilassa oli/on ehkä vieläkin Muumitarjous 2 muumidvd:tä 10€. Normaalisti maksavat 9,90€-12,95. Eli minusta ihan hyvä tarjous! Meillä muumeista tykätään, eikä meillä ole kuin muutama levy, joten kävin näitä sitten hamstraamassa vähän pukinkonttiin! :)

Ps. Näitä ei katsota kaikkia putkeen ;) Yksi jakso/per päivä.

Sitten vähän viikonlopun tunnelmia kuvina:

Perjantaina olimme hiekkalaatikolla, testaamassa Brandin takkia. Kuten jo kerroinkin, olisi pitänyt ottaa koko 4 tai ehkä jopa isompi, että olisi ollut sopiva keväällä, tämä takki on NYT sopiva, käytämme siis tätä nyt, ja sitten laitamme säilöön pikkuveljeä odottamaan :)

 

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!!!

Meillä on mies lomalla tämän viikon (pitää vielä tässä yhden viikon isyyslomaa, kun on pitämättä ja vielä ehtii, kivoja juttuja tiedossa, mutta niistä myöhemmin lisää..)