Tiistaina olin äitini kanssa ostoksilla kaupungilla, hänelle käytiin vaatteita ostamassa, mutta tarttui minullekkin jotain mukaan..Topi sai Lindex traktori pitkätkalsaritx2 ja samaa sarjaa yöpuvun. Sekä tämän hienon löydön!

Jesper ja Junior liikkeessä oli hieno tarjous!

49,90€ maksavat 100% villahaalarit olivat hyvässä alessa, maksettavaa tälle haalarille jäi 29€. Mikä on minusta erittäin edullinen, hyvästä villahaalarista! Nyt ei meidän Topi palele talvella, vaikka tulisi koviakin pakkasia :) Otin koon 100cm, menee varmasti koko talven. Koko 90cm olisi mennyt koko talvea ja 110cm oli taas niin JUMBO :D Tomille on sitten talveksi Tomin vanha Ruskovillanhaalari, ei välttämättä mene koko talvea, mutta katsotaan vaikka jossain vaiheessa talvea jos piipahdetaan Artjärvellä - Ruskovillan tehtaan myymälässä.

Keskiviikkona olimme koko perhe puistoilemassa, Launeen leikkipuistossa. Topi oli tosi innoissaan kaikista vempeleistä :) Ilma oli mitä kaunein!

Tänään sitten kävin ostamassa itselleni muutaman paidan ja farkut, iski eilen hirveä vaatekriisi. Olemme nimittäin huomenna lähdössä miehen kanssa kahdestaan Helsinkiin NHL Premiere Carolina Hurricanes - Minnesota Wild -peliä katsomaan ja sitten yöelämässä olisi tarkoitus pyörähtää, lauantaina luvassa vielä shoppailukierros!! (pojat menevät minun vanhemmille yökylään) Tajusin, että eihän minulla ole mitään kivoja housuja mitkä voisin laittaa paidan kanssa jonka olen valinnut iltarientoja varten! Löysin sitten ihanat, pienet (korostan siksi sanaa pienet, koska en ole koskaan mahtunut niin pieneen farkuihin, kun nyt nuo ostamani pienet farkut ovat!!) farkut, nyt olen tyytyväinen! :)

Täytyihän sitä samalla reissulla sitten piipahtaa vielä Lindex:ssä ja sen kannatti! Kaikki lastenpaidat olivat -30%, valitsin tuon tähtipaidan Topille koossa 104cm.

PLUS, että alelaarista nappasin, tuon kettupaidan 6€ ja muumipaidan 8€, molemmat koossa 104cm. Hyvä reissu!! :)

Minä rupean pikku hiljaa pakkailemaan poikien ja omia tavaroita valmiiksi huomista varten! :)

 

Hyvää viikonloppua kaikille! <3