Torstaina tapahtui jotain mistä ollaan tässä kyllä nyt pikku hiljaa jo toivuttu, mutta vielä perjantaina oli pieni shokki päällä. Mutta nyt se on jo tosiaan haihtunut.

Torstaina oltiin tulossa ruokakaupasta, oltiin ajamassa kotiin päin. Kunnes yhtäkkiä autossa rupesi haisemaan kummalle, sitten rupesi tulemaan savua ja samantien Jussi huusi "nyt ulos autosta", autossa oli tulipalo! Olimme juuri risteysalueella, piti ajaa punaisia päin, mutta siitä selvittiin hienosti. Auto sivuun ja äkkiä irrottamaan lapsia ja viemään kauas auton luota, ruokakassit pois takakontista ja turvakaukalon telakka napattiin myös turvaan. Jussi soitti samantien hätäkeskukseen ja lähti sen jälkeen hakemaan viereiseltä huoltoasemalta vettä kannuissa. Monta autoa meni siitä ohi, ja KUKAAN EI PYSÄHTYNYT, vaikka jokainen varmasti näki että autosta tulee savua ja PALJON, ihmiset ovat nykyään niin välinpitämättömiä, MUTTA onneksi kaksi mukavaa miestä ajoivat siitä pyörillä ohi ja pysähtyivät auttamaan meitä. Käskivät siinä siirtää lapsia ja tavaroita vielä vähän kauemmaksi, varmuuden vuoksi. Oli tosi hyvä, että siihen tuli joku ulkopuolinen sanomaan mitä sun täytyy tehdä. Miehet ja Jussi saivat palon sammumaan ennenkuin palokunta ehti paikalle. Onni, että meille ei kenellekkään käynyt mitään!  Topi oli ainoa kuka tilanteesta nautti, hän oli todella innoissaan kun paikalle tuli paloauto ja vielä pillit ulvoen :D

Auto sai aika pahoja vaurioita, ilmeisesti sulakkeista johtuva oikosulku oli kyseessä, virallinen diagnoosi tulee huomenna. Auto menee 99.99% varmuuden lunastukseen..

Tälläinen kauppareissu meillä tosiaan oli torstaina, ja siitä johtuen viikonlopun suunnitelmat menivät uusiksi, mutta oikein mukava viikonloppu ollut kaikesta huolimatta, vaikka nyt ollaankin oltu ihan vaan tässä kotosalla, ja vähän ulkoiltu ainakun on ollut säänpuolesta mahdollisuus.

Mutta loppu hyvin kaikki hyvin :)